Extracted from the PDF above. The PDF is authoritative.
Page No.# 1/4 GAHC010082222026
2026:GAU-AS:6048
THE GAUHATI HIGH COURT (HIGH COURT OF ASSAM, NAGALAND, MIZORAM AND ARUNACHAL PRADESH) Case No. : I.A.(Crl.)/433/2026 GIRIN GOGOI S/O LATE GULAP GOGOI, RESIDENT OF VILLAGE PATSAKU BAILUNG GAON, PS BOKOTA NEMUGURI, DIST SIVASAGAR, ASSAM VERSUS THE STATE OF ASSAM REP BY THE PP, ASSAM 2:GAYATRI PHUKAN W/O SRI GUNUTTAM PHUKAN
VILL.- PATSAKU BAILUNG GAON
P.S.- BOKOTA NEMUGURI
DIST.- SIVASAGAR ASSAM Advocate for the Petitioner : MR. K BORUAH, MS P DAS Advocate for the Respondent : PP, ASSAM, MS B CHOUDHURY, AMICUS CURIAE(R-2) Linked Case : Crl.A./437/2023 GIRIN GOGOI S/O LT. GULAP GOGOI
Page No.# 2/4
P.S.- BOKOTA NEMUGURI
DIST.- SIVASAGAR ASSAM. VERSUS THE STATE OF ASSAM AND ANR.
REP. BY THE P.P. ASSAM.
2:GAYATRI PHUKAN W/O SRI GUNUTTAM PHUKAN
P.S.- BOKOTA NEMUGURI
DIST.- SIVASAGAR ASSAM. ------------ Advocate for : MR. K BORUAH Advocate for : PP ASSAM appearing for THE STATE OF ASSAM AND ANR. Linked Case : I.A.(Crl.)/1153/2023 GIRIN GOGOI S/O LT. GULAP GOGOI VILL.- PATSAKU BAILUNG GAON P.S.- BOKOTA NEMUGURI DIST.- SIVASAGAR ASSAM. VERSUS THE STATE OF ASSAM AND ANR.
REP. BY THE P.P. ASSAM.
2:GAYATRI PHUKAN
Page No.# 3/4 W/O SRI GUNUTTAM PHUKAN
P.S.- BOKOTA NEMUGURI
DIST.- SIVASAGAR ASSAM. ------------ Advocate for : MR. K BORUAH Advocate for : PP ASSAM appearing for THE STATE OF ASSAM AND ANR. Linked Case : I.A.(Crl.)/405/2024 GIRIN GOGOI S/O LT. GULAP GOGOI
P.S.- BOKOTA NEMUGURI
DIST.- SIVASAGAR ASSAM. VERSUS THE STATE OF ASSAM REP BY THE PP ASSAM 2:SMTI. GAYATRI PHUKAN W/O SRI GUNUTTAM PHUKAN VILL.- PATSAKU BAILUNG GAON P.S.- BOKOTA NEMUGURI DIST.- SIVASAGAR ASSAM ------------ Advocate for : MR. K BORUAH Advocate for : PP ASSAM appearing for THE STATE OF ASSAM
Page No.# 4/4
BEFORE HONOURABLE MRS. JUSTICE SUSMITA PHUKAN KHAUND
ORDER 04.05.2026 Ms. P. Borah, learned counsel for the applicant has prayed for withdrawal of this application.
Learned counsel, Ms. B. Choudhury, Amicus Curiae for the respondent no.2 is present and Mr. D.P. Goswami, learned Additional Public Prosecutor for the State is present. This interlocutory application is dismissed on withdrawal.
JUDGE Comparing Assistant